Om oss

Hermanssonbolagen AB grundades 1974 och förvaltar ett 30-tal fastigheter i Blekinge. Våra bolag är: Hermanssonbolagen AB, Christer Hermansson Fastigheter, Urmakaren Fastighets AB, Galtsjön AB och Lindemo Park AB.

Fastigheterna finner du främst i Karlshamn, Karlskrona och Sölvesborg och vårt kontor hittar du på Ronnebygatan i Karlshamn. I Karlshamn har vi också vår egen serviceorganisation med duktiga yrkesmän som vårdar och tar hand om våra objekt.

Vårt ägande fokuseras på såväl bostadsfastigheter som kommersiella fastigheter i centrala lägen och sedan en tid tillbaka även vårdfastigheter.

Beståndet utvecklas hela tiden genom underhåll, om- och tillbyggnad samt nyförvärv.

Fastigheter med utvecklingspotential är något av vårt signum där vi förädlar och skapar värden där vi kan nämna exempel som: Stadshotellet i Sölvesborg, Spiggenhuset i Karlshamn och Parkeringshuset Urmakaren i Karlskrona.

Vi är en aktiv part i Blekinges fastighetssfär genom medlemskap, styrelse- och huvudmannapost i Fastighetsägarnas lokala organisation. Att samverka med lokala centrumföreningar är en självklarhet.

Strategin i vårt ägande är långsiktigt och borgar för kvalitet för våra partners och hyresgäster.